Konya’da gençler doğayla iç içe üretip, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

Bu Haberi Hemen Paylaşın
Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Karapınar Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen projede gençler, organik tarım ve çilek yetiştiriciliği yaparak hem doğayla iç içe oldular hem de üretimin önemini kavradılar.

Proje kapsamında yetiştirilen sebze, meyve ve arı ürünleri, sezon sonu etkinliğiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Kaymakam Şenol Öztürk, projenin gençler için hem doğayla iç içe olma hem de üretim bilincini kazanmaları açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Öztürk, “Bu proje, gençlerimizin doğayla iç içe olmalarını, üretimin değerini öğrenmelerini sağlıyor. Ayrıca, elde edilen ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, toplumumuzun dayanışma ve paylaşma kültürünün en güzel örneklerinden biridir.” diyerek projenin önemini belirtti.

konyada-gencler-dogayla-ic-ice-uretip-ihtiyac-sahiplerinin-yuzunu-guldurdu.jpeg

Etkinliğe Kaymakam Şenol Öztürk’ün yanı sıra Belediye Başkanı İbrahim Önal, Konya Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın, Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Karakul, Meram Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa KOÇ, Karapınar İlçe Nüfus Müdürü Recep KESİK ve gönüllü öğrenciler katıldı.

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA

DİJİTAL PAZARLAMA REHBERİ İÇİN TIKLA

odeonbet