Konya’da öldürülen Elif Ceren Aslan 1 ay önce her şeyi anlatmış

Bu Haberi Hemen Paylaşın
Haberi Paylaşmayı Unutmayın

10 Eylül 2024 Salı günü, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bir masaj salonunda çalışan 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan, bıçaklanarak öldürüldü. Polis ekiplerince kısa sürede gözaltına alınan Arslan’ın eski sevgilisi E.D. (25), suçunu itiraf etti. Zanlı, sevk edildiği hakimlikçe ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklandı.

4 çocuk annesi genç kadının cenazesi, dün Balıkesir’de toprağa verildi.

1 AY ÖNCE HER ŞEYİ ANLAŞMIŞ

Elif Ceren Arslan’ın olaydan 1 ay önce eski sevgilisinden şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu belirlenmişti. Cinayete kurban giden genç kadının şiddet olayından sonra verdiği ifade ortaya çıktı.

Sabah’ta yer alan habere göre; Elif Ceren Arslan ifadesinde şunları söyledi:

“9 ay boyunca gayri resmi olarak birlikte yaşadık. Emrah’ın beni aldattığını öğrendim ve aramızda tartışma çıktı. ‘Benim evimde yaşıyorsun beni aldatamazsın’ dedim. Emrah da ‘Bu saatte bir yere gitmem seni öldüreceğim, beni şikayet edersen seni ve çocuğunu öldürürüm’ diyerek tehdit etti. Emrah bir anda sinirlenerek boynuma tokat, çeneme de yumruk attı. Bacağımı da tokat atıp, tekmeledi. Ben kendime korumak için uğraştım. Beni darp ederken elinde sigara vardı. Sigara sağ bacağıma denk geldi ve yanık oluştu. Emrah’ın bana daha fazla zarar verebileceğini düşündüğüm için hemen 112’ye haber verdim. Darp raporu aldım. Şikayetçiyim.”

masaj-salonunda-kadin-cinayeti-elif-ceren-arslan-olayi-aydinlatildi-12.jpg

Aynı dönemde E.D’nin de kendisine iftira attığını belirterek genç kadından şikayetçi olduğu kaydedildi.

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA

DİJİTAL PAZARLAMA REHBERİ İÇİN TIKLA

odeonbet